Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

До уваги жителів міста, які знаходяться на обліку громадян потребуючих поліпшення житлових умов!

До уваги жителів міста, які знаходяться на обліку громадян потребуючих поліпшення житлових умов!
18 Жов 2021 11:25 | Новини Нікополя

Наказом Мінфіну від 24.12.2020 № 805 створено Укрфінжитло та затверджено його Статус, згідно з яким метою діяльності ПрАТ «Укрфінжитло» є забезпечення функціонування ринку іпотечного кредитування, сприяння та провадження фінансово-кредитних механізмів забезпечення громадян України житлом.

Забезпечення громадян житлом відбуватиметься на умовах фінансового лізингу. Претендувати на забезпечення житлом на визначених умовах можуть громадяни України, які отримують заробітну плату за рахунок державного бюджету або місцевих бюджетів та знаходяться на обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

Координатор програми від Укрфінжитло – Віталій Хлопецький                                тел.: 044-344-09-30

Додатково повідомляємо,  про необхідність щороку в період з 1 жовтня по 31 грудня надавати оновлені облікові документи до управління комунального майна Нікопольської міської ради для налагодження чіткого і прозорого ведення квартирного обліку та проведення щорічної інвентаризації облікових справ з квартирного обліку виконком Нікопольської міської ради повідомляє всіх громадян, які перебувають на квартирному обліку, про необхідність проходження перереєстрації.

Оставить комментарий

avatar
250