Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Нікопольському районі два поліцейські офіцери громади вже тиждень виконують свої обов’язки

У Нікопольському районі два поліцейські офіцери громади вже тиждень виконують свої обов’язки
12 Чер 2019 13:02 | Новини Нікополя

В Першотравневській ОТГ та Покровській сільській раді приступили до виконання службових обов’язків поліцейські офіцери громади
Нагадаємо, що поліцейський офіцер громади – це продовження реформи Національної поліції. Його основна мета – забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який і працюватиме на території цієї громади , і житиме там. Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з населенням, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади і запобігати вчиненню правопорушень. Та надавати будь-яку допомогу населенню.
Минулого тижня поліцейських було представлено у громадах. Заступник начальника Нікопольського відділу поліції Буштрук Денис Сергійович представив Лісничого Миколу Олександровича в Першотравневській ОТГ, а Мартинюка Романа Володимировича громаді села Покровське. Правоохоронці знайомилися з головам територіальних громад та місцевим мешканцям, отримали від громад облаштовані сучасною і необхідною технікою кабінети. Крім того поліцейські оснащені сучасними автомобілями, які вони отримали від очільників Національної поліції та МВС.


Першочерговим напрямком роботи офіцерів громади є – відвідування сімей, де вчиняється домашнє насильство. В перші дні роботи правоохоронці вже поспілкувалися з кривдниками та їх жертвами, роз’яснили їм зміни в законодавстві щодо протидії домашньому насильству.

Оставить комментарий

avatar
250