Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Комунальники продовжують облаштовувати пішохідні переходи, косять траву та проводять роботи по освітленню вулиць

Комунальники продовжують облаштовувати пішохідні переходи,  косять траву та проводять роботи по освітленню вулиць
7 Чер 2019 15:40 | Новини Нікополя

На цьому тижні робітники комунального підприємства «Міськавтодор-1» вивозили гілки з території пологового будинку. Їх назбиралось чимало, а оскільки тут дбають про чистоту та порядок, то вкрай необхідно було ліквідувати це звалище. Комунальники вивезли звідси два тракторних причепи гілок.

Крім того, робітники Міськавтодору продовжують наносити поперечну дорожню розмітку на дорогах нашого міста:оновлюють вже існуючі пішохідні переходи та наносять нові, там де їх не було ніколи. Наприклад, на вулиці Віктора Усова.

– Ми звернулись до міської влади з проханням зробити тут пішохідний перехід, тому що в цьому місті ходить багато школярів, – говорить мешканець Нікополя Владислав Хіхловський. – Одного разу став свідком  ситуації, коли хлопчик, побачивши, що машин немає, почав переходити дорогу і тут зненацька вилетів автомобіль. На щастя лиха не сталося, але треба, щоб пішоходи почували себе безпечно, тому дякуємо, що міська влада пішла нам назустріч, тут буде пішохідний перехід – це дуже добре.

Оставить комментарий

avatar
250