Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Новини АЄС.План з виробництва електроенергії за травень виконано.

Новини АЄС.План з виробництва електроенергії за травень виконано.
30 Тра 2019 10:19 | Новини Нікополя

29 травня 2019 року о 23 годині 51 хвилині Запорізька АЕС достроково виконала план з виробництва електроенергії за травень – 2 млрд 720 млн кВтг електроенергії.
«Виконання планових завдань з вироблення електроенергії демонструє ступінь відповідальності персоналу станції, готовність бути максимально корисними для промисловості і населення України. Безпечне і надійне вироблення електроенергії – основне завдання Запорізької АЕС, як лідера української електрогенерації», – прокоментував подію генеральний директор Запорізької АЕС Олександр Остаповець.

Станом на 30 травня 2019 року в роботі знаходяться чотири енергоблоки. На енергоблоках №2 та №4 Запорізької АЕС тривають планові ремонти. На енергоблоці №2 йде 79 доба капітального ремонту, на енергоблоці №4 – 85 доба середнього ремонту. Всі роботи виконуються згідно з графіком.
Зауважень до роботи основного обладнання діючих енергоблоків та персоналу немає. Сумарна потужність генераторів становить 3 800 МВт.

З початку 2019 року Запорізька атомна електростанція вже виробила більш 15 млрд кВтг, а з початку експлуатації вироблено понад 1 трлн 146 млрд кВтг екологічно чистої електроенергії.
Запорізька АЕС працює надійно і безпечно.

Оставить комментарий

avatar
250