Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ВП «Запорізька АЕС» та Енергодарська міська рада підписали меморандум про співпрацю

Джерело: ЗАЕС

ВП «Запорізька АЕС» та Енергодарська міська рада підписали меморандум про співпрацю
1 Лют 2021 13:29 | Новини Нікополя

ВП «Запорізька АЕС» та Енергодарська міська рада підписали меморандум про співпрацю. Підписання відбулось 29 січня 2021 року у приміщенні будівлі Енергодарської міської ради.
ДП «НАЕК «Енергоатом», як соціально відповідальна Компанія, що в масштабах держави взяла на себе виконання спеціальних соціальних обов’язків, окремо вибудовуватиме прямі відносини з органами місцевого самоврядування міст-супутників АЕС та підприємств атомної галузі з метою налагодження міцних стосунків та отримання плідного діалогу при захисті державних інтересів та забезпеченні успішного майбутнього України.
Першочерговою метою меморандуму є забезпечення активної та плідної співпраці задля забезпечення стабільного зростання якості життя мешканців міста-супутника Запорізької АЕС на основі збалансованого та узгодженого розвитку економіки та соціуму, що базується на інноваціях, ощадливому ставленні до природного середовища, з урахуванням стратегічних інтересів міста і Запорізької АЕС, регіону і держави, участі громадськості у процесі прийняття рішень з питань формування та реалізації політики в сфері забезпечення життєвого циклу ядерних установок та забезпечення відкритості діяльності органів місцевої влади.

Оставить комментарий

avatar
250