Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Деякі питання надання державної соціальної допомоги на період карантину

Деякі питання надання державної соціальної допомоги на період карантину
28 Січ 2021 11:15 | Новини Нікополя

Управлінням соціальної політики неодноразово інформовано громадян міста, які отримують державні соціальні допомоги, що на період карантину автоматично подовжено деякі види державних допомог без заяв та без будь-яких документів.

Станом на 01.01.2021 року автоматично виплачуються деякі види допомоги, в т.ч. допомога особам з інвалідністю, допомога особі, яка проживає разом з особою з інвалідністю I II групи внаслідок психічного захворювання та інші

Звертаємо увагу, що відповідно до постанови КМ України від 08.04.2020 року № 264 «Деякі питання державної соціальної допомоги», всі виплачені державні допомоги в період карантину підлягають перерахунку. Додатково повідомляємо, що на підставі особисто поданої заяви, заповненої декларації та всіх необхідних документів протягом одного місяця після відміни карантину управлінням буде проведено перерахунок розміру виплачених державних соціальних допомог.

Перерахунок проводиться з першого числа місяця, в якому закінчився строк виплати допомоги, але не раніше ніж з місяця встановлення карантину.

Оставить комментарий

avatar
250