Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Які роботи ведуться для того, щоб нікопольці могли безпечно користуватися мостом?

Які роботи ведуться для того, щоб нікопольці могли безпечно користуватися мостом?
8 Гру 2020 13:20 | Новини Нікополя

На початку цього року шляхопровід на вулиці Електрометалургів було визнано аварійним. Наразі триває поточний ремонт системи водовідведення та ліквідація підтоплення шляхопроводу. Що ще планується зробити для того, що нікопольці могли безпечно користуватися мостом? За словами в.о. заступника міського голови Всеволода Зінченка, по-перше, цього року зливову каналізацію відведуть від моста, а ту частину, що залишиться, затампонують, по-друге, відведуть воду з-під опор шляхопроводу і по-третє, відведуть воду з самого моста і замінять заасфальтовані шви шляхопроводу на сталеві.

У найближчі дні заасфальтують ями на дорозі через міст. Але цей поточний ремонт ніяк не пов’язаний з капітальним ремонтом шляхопроводу.

– Я планую подати на розгляд депутатських комісій проєкт бюджету УБІтаКГ на 2021 рік, де в тому числі заплановано 8 млн. грн. на проєкт реконструкції моста, – розповідає Всеволод Зінченко. – Тільки проєктанти допоможуть визначитися з рішенням: реконструювати шляхопровід чи розібрати і побудувати новий.

Оставить комментарий

avatar
250