Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У транспортному цеху Запорізької АЕС тривають роботи по зведенню нового технологічного корпусу.

Джерело: ЗАЕС

У транспортному цеху Запорізької АЕС тривають роботи по зведенню нового технологічного корпусу.
7 Гру 2020 16:04 | Новини Нікополя

Будівельники планують, що в перших числах 2021 року новобудівлю буде введено в експлуатацію. Автобусний парк Запорізької АЕС поповнюється, тому необхідно розширювати та розвивати ремонтну базу.
Нова ремонтна база – значно більша, розрахована вона на 13 боксів, де будуть проводити технічні огляди та ремонти автотранспорту. Тут передбачені зручні оглядові ями, лебідки, крани для комфортного відновлення автомобільної техніки. Передбачені й зручні побутові приміщення, душові та комфортабельна вентиляційна система.
За словами фахівців управління будівництва Запорізької АЕС новий будівельний майданчик вже готовий майже на 80 відсотків. Наразі завершений монтаж металевих конструкцій шляхів, по яких рухатимуться крани, що будуть підхоплювати важке устаткування. Вже готова система опалення. Повністю змонтовані зовнішні магістралі лінії протипожежного водопроводу. Готові системи каналізації та водозабезпечення. Незабаром почнуть встановлювати пожежну сигналізацію. Тривають роботи з бетонування доріг та під’їзних доріжок до будівлі.
Вся забудова ведеться силами управління будівництва Запорізької АЕС.

Оставить комментарий

avatar
250