Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Нікополі поліцейські на місці злочину затримали крадія

У Нікополі поліцейські на місці злочину затримали крадія
23 Тра 2019 13:59 | Новини Нікополя
Чоловік молотом розбив вікно та виніс з будинку гроші і золоті прикраси. Поліцейські Нікопольського відділу поліції повернули власникам викрадені речі та спільно з приватною охороною затримали крадія.
Встановлено, що зловмисник працював у потерпілих по господарству, знав їх розпорядок дня. Зазвичай на роботу приходив о 10-ій ранку, коли їх не було вдома і працював у саду.

21 травня чоловік прийшов як завжди і вирішив скоїти крадіжку з будинку. Розбивши молотом вікно, він заліз в оселю і виніс майже 1000 гривень, золоті каблучку і ланцюжок. Але спрацювала сигналізація, на виклик приїхала служба охорони, яка викликала поліцію. Злодія затримали на місці злочину. Ним виявився раніше неодноразово засуджений 43-річний місцевий мешканець.

21 травня слідчим за погодженням з місцевою прокуратурою  зловмиснику оголошено про підозру  за ч. 3 ст. 15 ч.3 ст.185 КК України (незакінчений замах на таємне викрадення чужого майна (крадіжка з проникненням в житло)). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3-х до 6 років. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Оставить комментарий

avatar
250