Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Що ремонтували та облаштовували в Нікополі цього тижня

Що ремонтували та облаштовували в Нікополі цього тижня
22 Жов 2020 16:00 | Новини Нікополя

За кошти місцевого бюджету в нашому місті постійно ведуться ремонтні роботи та роботи з благоустрою.

Біля будинку № 97 на вулиці Шевченка нещодавно відремонтували внутрішньо квартальну дорогу, чим ліквідували проблему, яка існувала більше 40 років. Але потріскане, зношене асфальтне покриття, що було на тротуарі вздовж будинку, також вкрай потребувало ремонту. Зараз тут встановлюють нові бордюрні камені, потім укладуть тротуарну плитку.

Провулок Фронтовий повністю виправдовував свою назву, тому що дорога тут була розбитою вщент більше 30 років. Старий асфальт намагалися ремонтувати, але тала та дощова вода, що сильним потоком стікала провулком, постійно руйнувала його. Зараз на провулку Фронтовому розпочато роботи за довгоочікуваним проектом укладання нового дорожнього покриття.

Другий рік поспіль у Нікополі по новому облаштовують контейнерні майданчики, розташовані на прибудинкових територіях. У 2019 році їх встановили близько 40, цього року в нашому місті з’явилося вже 30 нових майданчиків для збору твердих побутових відходів. Роботи в цьому напрямку продовжуються. Так, на вулиці Дружби біля будинку № 14 майданчик вже був обгородженій з трьох сторін. Зараз тут бетонують ділянку навколо нього для того, щоб людям було зручно підходити до сміттєвих баків.

Оставить комментарий

avatar
250