Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Запорізькій АЕС розроблена Карта стратегічних цілей та визначені ключові показники для їх досягнення

Джерело: ЗАЕС

На Запорізькій АЕС розроблена Карта стратегічних цілей та визначені ключові показники для їх досягнення
28 Вер 2020 14:02 | Новини Нікополя

Серед підрозділів Компанії Запорізька АЕС першою розробила Карту стратегічних цілей підприємства. Ця карта містить стратегічні цілі та показує взаємозв’язок між ними. Знання та розуміння персоналом усіх рівнів поставлених керівництвом цілей є важливою складовою успіху організації.
Стратегічна карта підприємства розробляється на період 3-5 років. А стратегічні цілі скомпоновані за 4-ма перспективами (проекціями) – це: зовнішні зацікавлені сторони; ринок; внутрішні процеси; персонал.
Цілі зафіксовані в Стратегічному плані ДП «НАЕК «Енергоатом», в Цілях Компанії з удосконалення та розвитку інтегрованої системи управління в інтересах забезпечення безпеки, в окремих довгострокових програмах, графіках та інших документах системи управління.
Для кожної стратегічної цілі встановлено відповідальних керівників, визначено кількісні показники досягнення цілей та їх цільові значення, вибрано підрозділи, що є власниками інформації про показники. Триває накопичення статистичної інформації за показниками для подальшого аналізу та прийняття рішень.

Оставить комментарий

avatar
250