Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На третій дільниці відкрили клуб «Фенікс»

На третій дільниці відкрили клуб «Фенікс»
2 Вер 2020 14:04 | Новини Нікополя

1 вересня на третій дільниці відкрили філію № 4 Нікопольського культурно-дозвіллєвого центру. «Фенікс» з’явився завдяки ініціативі міського голови Андрія Фісака та за підтримки депутатів Нікопольської міської ради.
Будівлю капітально відремонтували за кошти з місцевого бюджету. Повністю замінили водопровід, каналізацію та електропроводку, відремонтували покрівлю та вимощення, утеплили та пофарбували у сучасному дизайні стіни, встановили автономне електричне опалення.
Всередині приміщення також все відремонтували від стелі до підлоги. Встановили нові металопластикові вікна і двері. Стіни у кожній кімнаті пофарбували по-різному. Там, де будуть займатися активною діяльністю, наприклад, спортом або танцями, кольори підібрали яскраві. Там, де займатимуться творчою діяльністю, стіни кімнат пофарбовані у більш спокійних тонах. Для кожної кімнати придбали нові сучасні меблі та обладнання.

Тут будуть працювати (до речі, безкоштовно!) гуртки творчого та спортивного направлення, дитяча кімната та ще багато цікавого. Також у цій філії будуть проводити заняття з освіти для дорослих та заняття для дітей з особливими потребами.
Готовність філії до роботи перевірив міський голова Андрій Фісак. На входини очільник міста прийшов з подарунками: він вручив сертифікати на оргтехніку та мобільну звукову колонку.
Отже, кожен бажаючий, не зважаючи на вік, зможе знайти у клубі «Фенікс» дозвілля на свій смак.

Оставить комментарий

avatar
250