Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Оперативний персонал електричного цеху Запорізької АЕС повернувся до навчання.

Джерело: ЗАЕС

Оперативний персонал електричного цеху Запорізької АЕС повернувся до навчання.
17 Лип 2020 15:01 | Новини Нікополя

В центрі підготовки ремонтного персоналу навчально-технологічного корпусу навчально-тренувального центру Запорізької АЕС оперативний персонал електричного цеху повернувся до навчання. Це перша група фахівців, яка навчалася в НТЦ після послаблення карантину.

Впродовж трьох днів з дотриманням усіх карантинних вимог дев’ять працівників електричного цеху: чергових електромонтерів та інженерів, які обслуговують устаткування енергоблоків і загальностанційне обладнання, пройшли теоретичний та практичний навчальні курси.

Основна мета занять – відновити в пам’яті теоретичні основи та закріпити практичні навички, які необхідні для виконання повсякденних завдань. Особливо цікаво зазвичай на практичній частині занять, коли на макеті обладнання виконується конкретне завдання з дотриманням правил техніки безпеки.

Курс підтримки кваліфікації дає можливість представникам різних енергоблоків колективно обговорити питання стосовно експлуатації електротехнічного обладнання, віднайти оптимальні шляхи вирішення поставлених завдань.

Оставить комментарий

avatar
250