Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Нікополь – укладання нового водопроводу та покіс трави.

Нікополь – укладання нового водопроводу та покіс трави.
17 Лип 2020 14:32 | Новини Нікополя

1.У нашому місті постійно оновлюється водопровідна мережа. На провулку Кримському, що знаходиться в приватному секторі Лапинка, укладають новий водопровід. Ведуться підготовчі роботи: риють траншею.

2.Сезонний покіс трави на кварталах міста Нікополя проводиться згідно графіку!

У Нікополі загалом 41 квартал приватних будинків, де проводяться роботи з сезонного покосу карантинних трав та бур’янів. На початку кожного місяця квартальні отримують графік робіт та у назначений день косарі працюють на даному кварталі. Робочий день починається з 8:00 ранку і триває до повного закінчення робіт.

Наприклад на 13-му кварталі, де косили цього тижня, знаходиться територія УТОСу, яка нині занедбана, тож комунальники і тут косять траву. Також викосили дитячі майданчики, придорожні зони та територію біля підстанції.
Місце скупчення людей, яке по праву може називатись загальноміським, розташоване на кварталі № 17. Це майданчик для занять воркаутом біля міського пляжу. Тут теж викосили територію, адже, зі слів квартальної, це місце є дуже популярним.

Слід зазначити, що у липні покіс проводить комунальне підприємство «Міське паркове господарство»
Квартал № 16 охоплює велику територію та примикає до вулиці Херсонська, яка є однією з головних у місті, тому покіс трави повинен проводитись тут обов’язково та вчасно. На цьому тижні косарі працювали тут та не оминули і територію ЛДЦ та дитячих майданчиків.

Загалом у місті боротьба з карантинними травами та бур’янами іде повним ходом. У всіх квартальних є затверджений графік покосу на ввірених їм кварталах та комунальники працюють згідно нього.

Оставить комментарий

avatar
250