Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Нікополь: врятовано хлопчика, який впав з третього поверху недобудови .

Джерело: ДніпроОДА

Нікополь: врятовано хлопчика, який впав з третього поверху недобудови .
17 Лип 2020 09:29 | Новини Нікополя

15 липня о 20:43 до Служби порятунку «101» звернувся занепокоєний чоловік. Проходячи повз недобудову на бульварі Шевченка у місті Нікополь він побачив, що з третього поверху будівлі впав хлопчик. Підійти до дитини очевидець не зміг, бо територія навколо об’єкту огороджена високим парканом.

За викликом негайно направлено відділення 28 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області. Медичні працівники також рушили на допомогу.

По прибуттю до місця події, рятувальники одразу знайшли дитину. На щастя, хлопчик був живий та при тямі, проте дістав серйозних травм від падіння з висоти.

Особовим складом пожежно-рятувального підрозділу, за допомогою нош, постраждалу дитину, 2007 року народження, перенесено через паркан та доправлено до карети швидкої медичної допомоги.

Хлопчика госпіталізовано до травматологічного відділення Нікопольської міської лікарні №1 з попереднім діагнозом черепно-мозкова травма, струс головного мозку, закритий перелом кісток правої гомілки та лівого передпліччя.

До надання допомоги залучено 4 чоловіка особового складу та 1 одиницю пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

 

Шановні батьки!

Подібні випадки стаються найчастіше саме у період літніх канікул. Не секрет, що дітям притаманна природня цікавість, у них часто відсутнє відчуття небезпеки. Пам’ятайте, що втрата пильності і недостатня увага з боку дорослих можуть обернутися справжньою трагедією для цілої родини. Тож, першочерговим завданням батьків є обов’язкове навчання підростаючого покоління правилам безпеки життєдіяльності.

Оставить комментарий

avatar
250