Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Забезпечення доступності для людей з обмеженими фізичними можливостями

Забезпечення доступності для людей з обмеженими фізичними можливостями
5 Тра 2020 10:25 | Новини Нікополя

Доступність

Нагадуємо керівникам об’єктів всіх форм власності на необхідність створення умов доступу людей з інвалідністю до об’єктів громадського призначення, благоустрою, торгової, транспортної, фінансової інфраструктури, інформації та зв’язку, а також з урахуванням індивідуальних можливостей, здібностей та інтересів таких людей – до медицини, освіти, праці, культури, туризму, фізичної культури.

Комплексна доступність об’єкту – це не тільки пандус, це як мінімум три критерії: обладнана спеціальним місцем для інваліда автостоянка, якісна прилегла територія та звісно, сам вхід.

Слід зазначити, що дотримання зазначених вимог стосується не лише людей з інвалідністю, але й інших представників маломобільних груп населення (людей з тимчасовим порушенням здоров’я, вагітних жінок, людей старшого (похилого) віку, людей з дитячими колясками тощо).

Люди з інвалідністю є повноцінними членами нашого суспільства і потребують постійної уваги до своїх проблем. Звертаємось до суб’єктів господарювання максимально створювати безбар’єрне середовище для маломобільних груп населення.

Оставить комментарий

avatar
250