Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Нікополі щодня миють дороги

У Нікополі щодня миють дороги
8 Кві 2020 15:35 | Новини Нікополя

В умовах карантину в Україні, та безпосередньо у місті Нікополь, з метою недопущення розповсюдження коронавірусу та згідно протоколу засідання міської комісії ТБНС, КП «Міськавтодор-1» проводить ряд робіт.

По-перше – миття та прибирання пилу з міських доріг. З цією метою у Нікополі працює спеціальна техніка, серед якої дорожній пилосос та поливальна машина. Прибирання пилу і раніше входило до щоденної роботи підприємства, просто на даний час ці маніпуляції проводяться частіше. Зі слів директора КП Олексія Савченко, дороги поливаються безперервно протягом 8-годинного робочого дня. Паузи в роботі машини викликані дозаправкою води. Обробляється проїжджа частина звичайної водою, без додавання хімічних речовин. Миття проводиться лише на тих дорогах, на яких є асфальтне покриття.

Послідовність та інтенсивність миття доріг Нікополя вираховується через відео-систему «Прозоре місто». Роботизована система рахує кількість автомобілів на вулицях та дані передаються до КП «Міськавтодор-1». Згідно цих даних і створюється графік першочерговості обробки доріг, тобто враховується інтенсивність автомобільного руху.

Оставить комментарий

avatar
250