Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Нікополі працює новий виконавець надання послуг з вивезення сміття

У Нікополі працює новий виконавець надання послуг з вивезення сміття
2 Бер 2020 13:35 | Новини Нікополя

Переможцем конкурсу на вивіз твердих побутових відходів в Нікополі стало ТДВ «Дніпрокомунтранс» і з 1 березня почало працювати в нашому місті.

Вже виставили близько 300 нових євроконтейнерів біля багатоквартирних будинків. Після того, як закінчать встановлювати контейнери біля багатоповерхівок, їх почнуть встановлювати біля закладів бюджетної сфери, а потім – у приватному секторі.

Це все добре, але вчора, 2 березня, на вулицях Нікополя сміття лежало купами, що викликало обурення у нікопольців. Чому це сталося?

– Коли підприємство припиняє роботу, сміття вивозять, а сміттєві баки перевертають і друга машина їх збирає, – коментує директор ТДВ «Дніпрокомунтранс» Валерій Лубінський. – На жаль, наші колеги, які прибирали мусор у Нікополі раніше, вчинили недобросовісно: вони вивалюють сміття просто на землю. Наші екіпажі вручну збирають розкидане сміття, також працюють два маніпулятори і до кінця дня 4 березня ми плануємо виправити ситуацію, що склалася. Два маніпулятори залишаться в Нікополі і будуть займатися вивезенням негабаритних відходів, які накопичилися за тривалий період часу.

Оставить комментарий

avatar
250