Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Відбувся особистий прийом міського голови

Відбувся особистий прийом міського голови
3 Бер 2020 17:11 | Новини Нікополя
02 березня міський голова Нікополя Андрій Фісак провів плановий особистий прийом громадян. Цього разу було розглянуто 5 звернень.
Зокрема, було звернення щодо аварійного стану будинку № 21 на вул. Першотравневій. Наразі в обслуговуючої компанії вже є висновок про заходи, які необхідно виконати, аби будинок не руйнувався. Міський голова дав доручення створити комісію для визначення і затвердження першочергових заходів та приступити до ремонтних робіт.
Ще одне звернення стосувалось виділення коштів на ремонт будинку № 24 на вул. Першотравневій. В цьому році в Програмі ефективного розвитку багатоповерхових будинків 2018-2023рр. передбачені кошти на ремонт даного будинку.
Мешканці будинку 19/1 за вул. Електрометалургів звернулись щодо ремонту внутрішньоквартальної дороги. Проект на дану ділянку дороги вже є, кошти також передбачені, тож в поточному році ремонтні роботи будуть виконані.
Також прозвучали питання щодо обрізки і видалення сухих дерев та особисті питання.
З усіх порушених питань, які потребували додаткового вивчення ситуації, Андрій Петрович надав доручення профільним заступникам розібратися та надати пропозиції з вирішення проблем містян.

Оставить комментарий

avatar
250