Нове на сайті



Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

27 лютого у НКДЦ пройшло урочисте нагородження переможців номінації «Студент року 2019»

27 лютого у НКДЦ пройшло урочисте нагородження переможців номінації «Студент року 2019»
2 Бер 2020 16:40 | Новини Нікополя

Нікопольська молодь загалом активна, цілеспрямована, прагне удосконалювати себе та працювати на благо держави. Відзнака «Студент року» чекала на своїх володарів – представників вищих навчальних закладів міста. Перемогли кожен у своєму начальному закладі – Злинько Валерія, Філатов Михайло, Соколовський Станіслав, Костюкова Олександра та Череп Анастасія. Кожен з них підготував відео-візитку про себе, своє життя та відповів на бліц-питання ведучого. Вручила грамоти та цінні подарунки та привітала переможців заступник міського голови Ольга Коник.

Головною метою міського заходу “Студент року» є розкриття інтелектуального, творчого, та духовного потенціалу студентської молоді, виявлення професійних здібностей та лідерських якостей. Кращі представники студентської молоді Нікополя показали себе як достойні та активні громадяни, що мають великий потенціал та бажання бути корисними суспільству.

Для присутніх виступали із творчими показами самі ж учасники церемонії та талановиті колективи міста Нікополя. Конкурсанти отримали не аби яку підтримку від однокурсників та викладачів.

Оставить комментарий

avatar
250