Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Затверджено нового заступника Нікопольського міського голови

Затверджено нового заступника Нікопольського міського голови
2 Бер 2020 08:49 | Новини Нікополя

З 02 березня 2020 року на посаду заступника Нікопольського міського голови заступає Євген Тутуров. Він буде координувати роботу управління комунального майна, відділу архітектури та містобудівного кадастру.

Тутуров Євген Сергійович, 1988 року народження.
Освіта:
У 2010 році закінчив Київський національний авіаційний університет і отримав повну вищу освіту за спеціальністю “Телекомунікаційні системи та мережі”. В цьому ж році закінчив Інститут післядипломного навчання Київського національного авіаційного університету і отримав повну вищу освіту за спеціальністю “Економіка підприємства” та здобув кваліфікацію економіста.
У 2013 році закінчив Дніпропетровський регіональний інститут Національної академії державного управління при Президентові України і отримав повну вищу освіту за спеціальністю “Державне управління”.
Служба у лавах Збройних Сил України:
У 2011 році звільнений у запас у військовому званні старший солдат з посади командира відділення передавальних і приймальних радіопристроїв радіотехнічних батарей 3011 дивізіону 301 зенітно-ракетного полку.
До призначення на посаду заступника міського голови Євген Тутуров очолював управління контролю Нікопольської міської ради та управління комунального майна НМР.

 

Оставить комментарий

avatar
250