Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

До голосування в конкурсі «Бюджет участі» допущено 66 проектів

До голосування в конкурсі «Бюджет участі» допущено 66 проектів
26 Лют 2020 17:05 | Новини Нікополя

Експертна група з партиципаторного бюджетування розглянула всі проекти, які надали нікопольці на конкурс «Бюджет участі 2020». Протягом січня їх надійшло 71. П’ять проектів із них не допустили до голосування. Причина в перевищенні вартості проекту або порушення принципу публічності, тобто проект не передбачав вільного та безкоштовного доступу до об’єкту, який міг би реалізуватися за бюджетні кошти.

Реєстр з номерами проектів, які допустили до голосування, всі анонси та додаткова інформація будуть розміщуватися на офіційному сайті Нікопольської міської ради, а також на сторінці «Бюджет участі м. Нікополь» у соціальній мережі Фейс Бук.

Голосування розпочнеться 4 березня і триватиме до 18 березня включно. Кожен мешканець Нікополя віком від 16 років може підтримати лише один проект. Зазначимо, що цього року можливості для голосування розширені. 

Проголосувати можна такими способами:

1) в електронному вигляді (власникам банківських карток) – на головній сторінці офіційного сайту Нікопольської міської ради: перейти на сторінку «Громадський бюджет» через банер або за посиланням https://nikopol-budget.e-dem.in.ua/

Оставить комментарий

avatar
250