Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Провели тренінг у рамках ініціативи «Міста доброчесності»

Провели тренінг у рамках ініціативи «Міста доброчесності»
18 Лют 2020 12:35 | Новини Нікополя

Протягом двох днів проходило навчання для посадових осіб виконавчих органів Нікопольської міської ради щодо використання механізмів антикорупційної політики та підвищення інституційної спроможності у контексті імплементації Муніципального плану доброчесності.

Темою першого дня була Антикорупційна політика України. Спеціалістка з питань антикорупційної політики ПРООН Анастасія Коробай провела загальний огляд вітчизняної антикорупційної системи, а також нагадала присутнім обов’язки та обмеження встановлені антикорупційним законодавством для працівників виконавчих органів міської ради.

Доречною була інформація про електронне декларування для посадових осіб місцевого самоврядування. Присутнім розповіли про особливості заповнення нової форми е-декларації та як уникнути помилок при її заповненні.

Експерт з антикорупційних питань Центру протидії корупції Антон Марчук розповів про юридичну відповідальність за порушення антикорупційного законодавства, підстави та строки притягнення до відповідальності, а також юридичні наслідки за порушення антикорупційного законодавства для посадових осіб місцевого самоврядування.

Оставить комментарий

avatar
250