Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

З 1 березня в Нікополі з’явиться новий виконавець надання послуг з вивезення сміття

З 1 березня в Нікополі з’явиться новий виконавець надання послуг з вивезення сміття
13 Лют 2020 09:08 | Новини Нікополя

Закінчився конкурс на визначення виконавця послуг з поводження з відходами, що утворилися на території Нікополя. Спочатку були відкриті конверти з документацією від трьох підприємств, бажаючих взяти участь у конкурсі. При перевірці з’ясувалося, що один із конкурсантів подав не всі документи згідно переліку. Отже, за вакантне місце боролися два підприємства – ТОВ «КУБ ЛДФ» та ТДВ «Дніпрокомунтранс».

Основні критерії, які були пред’явлені конкурсантам:

вивіз всього сміття, а не тільки твердих побутових та великогабаритних відходів;

самостійне забезпечення новими євроконтейнерами для сміття;

встановлення євроконтейнерів у приватному секторі;

наявність власної, а не орендованої, техніка.

Також однією з вимог було вкладання інвестицій у розвиток нашого міста. Наприклад, встановлення контейнерних майданчиків, сортування сміття тощо.

Одним з найважливіших критеріїв проходження конкурсу була запропонована вартість вивезення сміття з однієї людини в місяць. КУБ ЛДФ запропонував близько 25 гривень, Дніпрокомунтранс – трохи менше 22 гривень.

З метою отримати розширену інформацію та прийняти обгрунтоване рішення конкурсантам задавали питання про складові тарифу, наявність персоналу та техніки. За одностайним рішенням членів комісії переможцем конкурсу стало підприємство «Дніпрокомунтранс», яке випередило іншого претендента за багатьма критеріями. Наприклад, у цього підприємства є конкретні плани щодо сортування сміття, власний контейнерний парк і власна техніка, а також наміри вкладати інвестиції на розвиток Нікополя. До речі, у переможця конкурсу всі автівки обладнані GPS навігаторами, що дасть можливість відстежувати виконання графіку вивезення сміття.

З 1 березня з переможцем конкурсу буде укладено договір, а на засіданні виконавчого комітету затверджено тариф на виконання послуги з вивезення сміття.

Оставить комментарий

avatar
250