Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Нікополі виділять допомогу на покупку додаткових кіловат

У Нікополі виділять допомогу на покупку додаткових кіловат
6 Лют 2020 08:25 | Новини Нікополя

Сесією Нікопольської міської ради для надання фінансової підтримки громадянам міста прийнято рішення від 31.01.2020 року № 86-58/VII «Про надання одноразової матеріальної допомоги на оплату вартості збільшення дозволеної потужності користування електричною енергією для житлових приміщень мешканцям міста Нікополя», яким визначено порядок та умови надання цієї допомоги з місцевого бюджету (розміщено на  офіційному сайті).

Допомога буде виплачуватись у грошовій формі громадянам, відповідно до заходів Програми «ТУРБОТА» на 2019 – 2021 роки, у межах коштів, передбачених на зазначені цілі в місцевому бюджеті на відповідний рік.

 

Які  умови надання Допомоги ?

 

Допомога буде надаватись непрацюючим пенсіонерам, які зареєстровані в житловому приміщенні і середньомісячний сукупний дохід на одну особу                 не перевищує 2000,0 грн. з числа осіб, яким в житлових приміщеннях встановлено електроопалення в установленому порядку та які потребують збільшення дозволеної потужності користування електричною енергією.

 

Який порядок надання Допомоги ?

 

Для визначення права на Допомогу з оплати вартості збільшення дозволеної потужності користування електричною енергією для житлових приміщень, громадяни подають заяву до управління соціальної політики (вул. Отаманська буд. 2, каб. 8 ) та повний пакет документів, який складається з оригіналів та копій наступних документів:

1)      паспорт (оригінал та копія);

2)      довідка про присвоєння ідентифікаційного номера платника податків (оригінал та копія);

3)      довідка з місця проживання про склад зареєстрованих осіб;

4)      довідки про доходи всіх зареєстрованих в житловому приміщенні осіб за шість місяців перед зверненням за допомогою;

5)      оригінал та копія трудової книжки;

6)      довідка з енергопостачальної організації про наявну потужність та про необхідність збільшення дозволеної потужності користування електричною енергією для житлового приміщення, в якій зазначається вартість ставки за нестандартне приєднання потужності та ставки за лінійну частину приєднання для квартир і вартість ставки за стандартне приєднання для приватних будинків.

В якому розмірі надається Допомога?

 

Допомога надається в розмірі вартості різниці між дозволеною потужністю та граничною потужністю житлового приміщення.

Гранична потужність складає: 

для 2-кімнатних квартир – до 4,0 кВт.;

для 3- кімнатних квартир – до 4,5 кВт.;

для 4- кімнатних квартир – до 5,0 кВт.;

для приватного сектору    – до 5,0 кВт.

 

Вартість 1 кВт для квартири становить – 1815,6 грн.

Вартість 1 кВт для приватного будинку – 1240,80 грн.

 

Який  порядок виплати Допомоги?

 

Після затвердження виконавчим комітетом Нікопольської міської ради списку громадян, підготовленого управлінням соціальної політики, в якому зазначені суми Допомоги, проводиться  її виплата.  Кошти перераховуються на особові банківські рахунки осіб, зазначених в списку або на поштове відділення (за винятком).

 

Коли Допомога не надається?

 

Допомога не надається у разі не надання усіх документів, зазначених вище, через перевищення доходів.

 

Детальну інформацію та консультації з питання надання одноразової матеріальної допомоги на оплату вартості збільшення дозволеної потужності користування електричною енергією для житлових приміщень мешканцям міста Нікополя можна отримати за адресою: м. Нікополь, вул. Отаманська, буд. 2, каб. 8.

 

 

 

Управління  соціальної політики

Оставить комментарий

avatar
250