Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Запорізька АЕС активно впроваджує електронний документообіг

Джерело: Запорізька АЕС

Запорізька АЕС активно впроваджує електронний документообіг
20 Січ 2020 16:24 | Новини Нікополя

Станція активно впроваджує проєкт корпоративної системи – електронний документообіг. Автоматизована система керування документацією (АСКД) вже доступна на всіх енергоблоках, у виробничих приміщеннях та спецкорпусах Запорізької АЕС.

Мета реалізації проєкту – створення єдиного електронного інформаційного простору Компанії і умов для переходу на безпаперовий документообіг.

Завдяки цьому очікується значне підвищення оперативності та ефективності роботи з документами, забезпечення прозорості процесів розробки і опрацювання документів.

Впровадження електронних систем на виробництві стало вимогою часу. Існує безліч журналів, які веде оперативний персонал. Поступово, з переходом на електронний документообіг, вони будуть переведені в електронний формат.

Це значно полегшить роботу операторів, враховуючи переваги клавіатури перед рукописом. А найголовніше – дасть можливість блискавичного розповсюдження інформації, вона буде доступною з моменту публікації.

«Кожному користувачу, згідно з табельним номером, буде наданий пароль для доступу. Таким чином буде створено своєрідний робочий майданчик, де можна буде вносити приписки, зауваження, обговорювати робочі моменти. Відповідальні особи зможуть оперативно користуватися інформацією, розробляти шляхи вирішення проблем, усувати зауваження», – розповів куратор групи з електронного документообігу Роман Дудкін.

Зараз робоча група готує новий шаблон для підрядних організацій, які співпрацюють з АЕС. В базі будуть створені можливості не лише реєструвати зауваження та факти, але й аналізувати їх.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оставить комментарий

avatar
250