Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У спільній справі важливий внесок кожного фахівця Запорізької АЕС

Джерело: Запорізька АЕС

У спільній справі важливий внесок кожного фахівця Запорізької АЕС
16 Січ 2020 11:24 | Новини Нікополя

За підсумками 2019 року служба головного фахівця з турбін Запорізької АЕС відпрацювала якісно, сумлінно та відповідально. Усі плани минулого року реалізовані, важливі завдання виконані вчасно.

В першу чергу керівник служби Дмитро Самокіш відзначає успішне виконання важливих для Запорізької АЕС усіх регламентних робіт на основному та допоміжному обладнанні турбінного відділення енергоблоків із забезпеченням його надійності та безаварійності, а також експлуатаційних та ремонтних робіт з технічного обслуговування.

«Продовжено термін експлуатації турбінного обладнання на енергоблоках станції. Завдяки реконструкції обладнання вдалося зменшити недовироблення електроенергії через проблеми в пароперегрівальних пристроях. На енергоблоці №2 відбулася заміна конденсатора, що дало очікувані плюси по збільшенню вироблення електроенергії», – підкреслює Дмитро Самокiш.

У 2020 році заміна конденсатора відбудеться на енергоблоці № 5, який готується до продовження терміну експлуатації і буде виведений у плановий ремонт у квітні. Це велика робота із залученням проектантів, підрядних організацій, а також структурних підрозділів станції. Зараз вже йде облаштування монолітного бетонного майданчика.

Кожен фахівець служби головного спеціаліста з турбін Запорізької АЕС своєчасно виконує своє завдання. І, безумовно, в спільній справі важливий внесок кожного.

 

Оставить комментарий

avatar
250