Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Управління Державної казначейської служби України у м. Нікополі інформує

Управління Державної казначейської служби України у м. Нікополі інформує
11 Січ 2020 16:15 | Новини Нікополя

Управління Державної казначейської служби України у м. Нікополі інформує про те, що з 01 січня 2020 року у Державній казначейській службі України введено в дію нові рахунки для зарахування до бюджетів податків, зборів, платежів, власних надходжень бюджетних установ та інших доходів бюджету, відкритих відповідно Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затверджений наказом Міністерства фінансів України від 31 грудня 2013 року №1203. Інформація про зміну рахунків була розміщена на Веб – сайтах міської та районних рад  а також направлені листи відповідним фінансовим та іншим органам, які контролюють справляння надходжень  до бюджетів, податків, зборів та платежів.

Проте, протягом січня 2020 року продовжує надходити велика кількість платежів на рахунки, які діяли до 01.01.2020 року, що не дає можливості здійснити їх зарахування до державного та місцевих бюджетів та на рахунки бюджетних установ.

З метою правильності зарахування коштів до бюджету, просимо всіх платників податків та зборів  перед перерахуванням коштів зі сплати податків та зборів перевірити правильність рахунків, які розміщені на веб-сторінках Головних управлінь Казначейства в областях та м. Києві або звернутися  до органів, що контролюють справляння відповідних податків та зборів.

Оставить комментарий

avatar
250