Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Нікополі відбулась навчальна евакуація на випадок пожежі.

У Нікополі відбулась навчальна евакуація на випадок пожежі.
10 Січ 2020 12:46 | Новини Нікополя

З метою недопущення загибелі та травмування людей на пожежах, попередження виникнення надзвичайних ситуацій,  а також з метою навчання діям у разі виникнення пожежі або надзвичайної ситуації, 10-го січня в Нікопольському коледжі Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету відбулась навчальна евакуація на випадок пожежі.

Після включення звукового оповіщення, яке сповістило працівників школи про виникнення надзвичайної ситуації та про початок екстреної евакуації з будівлі коледжу, викладачі організовано пересувалися до евакуаційних виходів, а далі – до спеціально визначеного місця, майданчика. Навчальна евакуація проводилася у супроводі інспекторського складу Нікопольського міськрайонного відділу Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, які наприкінці заходу підбили підсумки.

Рятувальники наголошують, що заходи з відпрацювання планів евакуації із навчальних закладів є дієвим засобом підготовки педагогічних працівників до дій у разі виникнення будь-якої можливої надзвичайної ситуації в закладах освіти. Адже у разі виникнення надзвичайної ситуації людей охоплює страх та паніка, а якщо вона знатиме, як правильно діяти, це допоможе їй врятуватися.

Оставить комментарий

avatar
250