Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Відділ освіти і науки Нікопольської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади керівника Комунального закладу «Нікопольська середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №21»

Відділ освіти і науки Нікопольської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади керівника  Комунального закладу «Нікопольська середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №21»
8 Січ 2020 09:55 | Новини Нікополя

Найменування і місце знаходження закладу: Комунальний заклад «Нікопольська середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №21»; м. Нікополь, вул. Гагаріна буд.161.

Найменування посади та умови оплати: директор, посадовий оклад – 5865,00 грн.,  передбачається доплата за педагогічний стаж згідно з чинним законодавством.

Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу відповідно до Закону України «Про загальну середню освіту»:

Перелік документів, які надаються для участі у конкурсі:

Кінцевий термін подання документів для участі в конкурсі: 05 лютого 2020 року включно.

Місце подання документів для участі в конкурсі: відділ освіти і науки Нікопольської міської ради, кабінет № 11; м. Нікополь, вул. Трубників, буд.3.

Дата та місце початку конкурсного відбору: 19 лютого 2020 року, м. Нікополь, вул. Шульгіна буд.2

Складові та тривалість конкурсного відбору:

– перевірка на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти, а також Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року № 988-р (не більше 30 хв.);

Оставить комментарий

avatar
250