Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Два лоти з Благодійного аукціону знайшли своїх власників

Два лоти з Благодійного аукціону знайшли своїх власників
2 Січ 2020 11:30 | Новини Нікополя

21 грудня в Нікополі, під патронатом міського голови Андрія Фісака, відбувся Благодійний вечір-аукціон «Здійсни мрію на життя» задля допомоги двом нікопольцям: Світлані Болжеларській та Микиті Новаку.

Серед 16 представлених лотів був іменний кубок «Гран-Прі» міжнародного гітарного конкурсу «ГітАс-2017», який пожертвувала для Благодійного вечора рекордсменка Книги рекордів України – 2017, учениця Школи Мистецтв Софія Жернових. Цей лот на аукціоні викупив міський голова Андрій Фісак, проте, знаючи, як важко даний кубок дістався Софії, Андрій Петрович повернув його власниці, а також подарував їй презенти з символікою міста та солодощі. У свою чергу, дівчинка подарувала Андрію Петровичу мініатюрну гітару, яка є міні-копією тієї, на якій зараз грає Софія. Гітара одразу знайшла своє місце у кабінеті міського голови.

Вважається, що під Новий рік бажання мають здійснюватися. Одне з бажань Софії Жернових – посидіти в мерському кріслі. Андрій Петрович цю мрію здійснив.

Ще одним лотом на аукціоні була Ікона Святого Миколая Чудотворця, яку викупила заступник міського голови Ольга Коник. Цю ікону Ольга Василівна подарувала Світлані Болжеларській.

Оставить комментарий

avatar
250