Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Нікопольські робототехніки отримали наобласних змаганнях «Роботрафік-2020» призові міста

Нікопольські робототехніки отримали наобласних змаганнях «Роботрафік-2020» призові міста
11 Гру 2019 16:05 | Новини Нікополя

6 грудня в місті Дніпро відбувсявідкритий обласний етап Всеукраїнських змагань з робототехніки «Роботрафік-2020», в яких взяли участьі вісім вихованців нікопольської школи робототехніки «NikoBots».Мета змагання – розвиток інноваційних напрямів STEM-освіти, популяризації науково-технічної творчості, робототехніки, електроніки, створення і програмування роботизованих систем та формування в учнівської молоді життєвих навичок безпеки дорожнього руху.

Нікопольським винахідникам довелося конкурувати серед 18 команд, які приїхали на змаганняне тільки з різних міст Дніпропетровської області, а й Запорізької та Київської областей. Але, незважаючи на жорстку конкуренцію, нашим хлопцям вдалося завоювати призові місця в двох категоріях.

У конкурсі творчих проєктів з безпеки дорожнього руху для автопілотованих транспортних засобів у молодшій віковій групі Володимир Кривуляко та Євген Оросі отримали третє призове місце. На суд журі хлопці представили свій скретч-проєкт. Це свого роду квест,пригоди у віртуальному світі під назвою Robo-Dog, де правила для пішоходівдопомагає вивчити маленький песик.Ідею проєкту друзі впроваджували в життя разом: Володимир написав програму, а Євген розробив дизайн.

Оставить комментарий

avatar
250