Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Фахівці ВП ЗАЕС навчаються за програмою оптимізації ремонту

Джерело: заес

Фахівці ВП ЗАЕС навчаються за програмою оптимізації ремонту
23 Лис 2019 08:15 | Новини Нікополя

На Запорізькій АЕС проводиться навчання за програмою оптимізації ремонту та технічного обслуговування при роботі реакторної установки на потужності з використанням ризик-інформованого управління конфігурацією АЕС.

Курс організовано для адміністрації ВП ЗАЕС, керівників підрозділів, персоналу технічної підтримки, а також навчально-тренувального центру.

Навчання проводиться за участі фахівців департаменту аналітичних досліджень безпеки ядерних установок ТОВ «НТ-Інжиніринг» у навчально-тренувальному центрі ВП ЗАЕС.

«Навчальний курс більш поглиблено торкається кожного з аспектів ризик-інформованого підходу. Перша його частина теоретична: основні принципи, мета, завдання, які має вирішити проект, методологія, технічні підходи. Друга – практичні заняття, ознайомлення персоналу з тим, як це працює», – зазначив заступник головного інженера з ядерної та радіаційної безпеки ВП ЗАЕС Олександр Ігнатченко.

Також він охарактеризував концепцію проекту, окреслив основні етапи його реалізації, розповів про стан справ на сьогодні.

 

 

Оставить комментарий

avatar
250