Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Пішов з життя відомий нікопольчанин

Пішов з життя відомий нікопольчанин
20 Лис 2019 14:00 | Новини Нікополя

19 листопада 2019 року на 83 році життя перестало битися серце авторитетної людини, висококваліфікованого лікаря-акушер-гінеколога, фахівця вищої кваліфікаційної категорії, кандидата медичних наук, мудрого керівника Федорова Володимира Федоровича.

Його життєвий шлях став яскравим прикладом благородного служіння Батьківщині, обраній справі, вірності своїм ідеалам та переконанням.
Все своє свідоме життя він присвятив медицині: з 1961 по 1975 роки працював в Павлоградській центральній районній лікарні, де обіймав посади від районного акушер-гінеколога до головного лікаря.
Володимир Федорович, починаючи з 1975 року, 36 років свого життя присвятив роботі в Нікопольському пологовому будинку, з них 23 роки обіймав посаду головного лікаря.
З 2011 року до останніх днів свого життя працював лікарем-акушер-гінекологом амбулаторії № 3 КЗ «Нікопольський центр первинної медико-санітарної допомоги».
До останнього, не зважаючи на важку хворобу він продовжував працювати, на його рахунку величезна кількість врятованих життів.

Панахида відбудеться 21 листопада о 9 годині біля храму ікони Божої Матері «Всех скорбящих Радосте» (тубдиспансер) по пр. Електрометалургів, 17 б.

Оставить комментарий

avatar
250