Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

До уваги пільговиків міста!

До уваги пільговиків міста!
2 Жов 2019 14:08 | Новини Нікополя

Управління соціальної політики Нікопольської міської ради інформує, що з 1 жовтня 2019 року, згідно з рішенням Уряду стартує монетизація пільг на оплату житлово-комунальних послуг в Україні.

Передбачено дві форми надання пільг у грошовій формі: безготівкова і готівкова
Пільги в безготівковій грошовій формі надаватимуться усім пільговикам в автоматичному режимі через «Ощадбанк».

За заявою пільговика поданою управлінню соціальної політики до (15 травня, для тих пільговиків, які отримують в опалювальний період субсидію), в якій зазначаються виплатні реквізити, виплата пільги може здійснюватися у грошовій готівковій з початку опалювального (неопалювального) сезону.

Громадяни, яким пільга надаватиметься у готівковій формі зобов’язані щомісяця сплачувати вартість фактично спожитої послуги.

У разі отримання управлінням від підприємств надавачів житлово-комунальних послуг інформації про наявність простроченої понад місяць (на дату надання такої інформації) заборгованості з оплати послуг, сума якої перевищує 340 грн., у пільговиків, які отримують пільгу у готівковій формі, виплата пільги з наступного місяця здійснюється у грошовій безготівковій формі, тобто через Ощадбанк.

Для звірки інформації на отримання пільг з оплати житлово-комунальних послуг готівкою через уповноважений банк або АТ «Укрпошта», необхідно звернутися до 15 жовтня 2019 року з заявою до управління соціальної політики.

З собою мати оригінали та копії наступних документів:

– паспорт пільговика;

– ідентифікаційний код;

– пільгове посвідчення та документи, що підтверджують право членів його сім’ї на пільги;

– довідку про склад сім’ї;

– довідку із зазначенням реквізитів поточного рахунка, відкритого в уповноваженому банку на який будуть надходити кошти;

– технічний паспорт квартири або житлового будинку (для уточнення загальної та опалювальної площі);

– особові рахунки наданих послуг житлово-комунальними підприємствами;

– номер особистого мобільного телефону.

Також інформуємо, що пільговик зобов’язаний повідомляти управління соціальної політики про зміну всіх обставин, які впливають на надання пільг
(зміна персональних даних, місця реєстрації/проживання, видів послуг, кількості членів сім’ї та інше).

Управління соціальної політики просить Вас, шановні пільговики, не зволікати та завітати особисто або через представника до управління соціальної політики Нікопольської міської ради за адресою: вул. Отаманська, буд. 2, каб. 214, моб. тел. 0995408640.

Оставить комментарий

avatar
250