Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В нашому місті впроваджується проект «Нікополь – Місто Доброчесності»

В нашому місті впроваджується проект «Нікополь – Місто Доброчесності»
17 Вер 2019 17:35 | Новини Нікополя

Міський голова Андрій Фісак провів зустріч з експертами Програми розвитку Організації Об’єднаних націй в Україні.

Зустріч пройшла в рамках впровадження проекту «Нікополь – Місто Доброчесності», а також виконання зобов’язань та обов’язків Меморандуму про взаєморозуміння, який був підписаний 12 липня 2018 року, мета якої – посилення потенціалу органів місцевого самоврядування щодо їх внеску до процесу боротьби з корупцією, підтримання конструктивного діалогу та продуктивних взаємовідносин між Антикорупційною ініціативою ЄС в Україні та Нікопольською міською радою.

– Співпраця міської влади з експертами Програми розвитку Організації Об’єднаних націй в Україні дійсно необхідна для Нікополя, – відмітив Андрій Фісак. – З вашою допомогою ми зможемо домогтися запланованих цілей.

Експерти провели оцінки корупційних ризиків в рамках впровадження проекту «Нікополь – Місто Доброчесності». Також було приділено увагу обговоренню електронної приймальні для городян.

На базі проведеної оцінки експерти Програми розвитку ООН в Україні підготують звіт, який міститиме конкретні рекомендації щодо створення і впровадження системи «Електронна приймальня громадянина» для поліпшення комунікації, співпраці та зниження рівня корупції в діяльності органів виконавчої влади.

Оставить комментарий

avatar
250