Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В дошкільних навчальних закладах Нікополя теж провели перевірку

В дошкільних навчальних закладах Нікополя теж провели перевірку
9 Вер 2019 14:10 | Новини Нікополя

За наказом відділу освіти і науки НМР, з 2 по 6 вересня, відбулась комісійна перевірка на готовність до роботи в новому навчальному році танаявність сприятливих умов для комфортного знаходженнямалюківв закладах дошкільної освіти Нікополя.

Перевіряючі звертали увагу на матеріально-технічне забезпечення обладнанням ігрових майданчиків та санітарно-гігієнічні умови, в яких знаходиться наша малеча: обов’язкова наявність холодної та гарячої проточної води, провітрювання приміщень під час відсутності дітей, забезпечення питного режиму, прибирання, миття посуду та інше.

В кожній віковій групі виконані поточні ремонти. Ігрові куточки оновлені або закуплені нові. Наприклад, в ясельних групах започаткована така форма роботи як «Запрошуємо до столу» для того, щоб виховати культуру харчування у дітей. Батьки вихованців допомогли виготовити стенд, де малюки можуть візуалізувати страви, які є в меню.

Предметно-ігрове обладнання відповідає віковим потребам дошкільнят. У групах в наявності тематичні осередки, є різноманітні дидактичні та розвиваючі ігри, які зосереджені в спеціальних ігрових зонах. Всі обстежені групи забезпечені іграшками та матеріалами для сюжетних ігор, завдяки чому діти не тільки розвиваютьвміння спілкуватися, а й знайомляться з різними професіями. Слід зазначити, що всі групові кімнати, приймальні, кімнати для сну, а також музичні та фізкультурні зали естетично оформленні.

Оставить комментарий

avatar
250