Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Запорізьку АЕС на переддипломну практику прибули студенти профільних ЗВО

Джерело: Запорізька АЕС

На Запорізьку АЕС на переддипломну практику прибули студенти профільних ЗВО
5 Вер 2019 09:58 | Новини Нікополя

На Запорізьку АЕС для проходження переддипломної практики прибули 22 студента Одеського національного політехнічного університету та Національного технічного університету України «КПІ».

Кожен крок переддипломної практики та перебування на станції розписаний до дрібниць.

На організаційних зборах студентів познайомили з етапами практики: спочатку вступний інструктаж, далі навчання з охорони праці та іспити.

Після цього вони будуть вчитись в тренажерному комплексі спеціальної підготовки навчально-тренувального центру. Студентів розділять на групи за напрямками, і вони пройдуть теоретичний курс та демонстраційні заняття на тренажерах.

«Управління кадрів, навчально-тренувальний центр, підрозділи, в яких ви будете проходити практику, докладуть усіх зусиль, щоб ви затвердились, як майбутні фахівці, щоб майбутня професія приносила вам задоволення», – запевнив студентів начальник управління кадрів ВП ЗАЕС Володимир Черноляхов.

Переддипломна практика триватиме два місяці. Потім у студентів захист дипломів і вже в січні наступного року вони будуть працевлаштовуватись на Запорізьку АЕС.

На завершення практики з кожним буде проведена співбесіда, на якій майбутній атомник дізнається про свій підрозділ і робочу посаду. Більшість студентів мають тристоронній договір, тому етап працевлаштування для майбутніх молодих фахівців пройде набагато швидше, ніж зазвичай.

Оставить комментарий

avatar
250