Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Працівники Запорізької АЕС навчатимуться в ОНПУ

Джерело: Запорізька АЕС

Працівники Запорізької АЕС навчатимуться в ОНПУ
2 Вер 2019 14:27 | Новини Нікополя

В навчально-тренувальному центрі Запорізької АЕС представники приймальної комісії Одеського національного політехнічного університету (ОНПУ) провели набір студентів на заочне навчання за фахом «Атомна енергетика».

Усі бажаючі мешканці міста та працівники, як Запорізької АЕС, так і Запорізької ТЕС, подали документи та склали тести для вступу до ОНПУ. На майданчику Запорізької АЕС це був заключний етап вступної кампанії університету.

Цього року змінилися правила вступу до закладів вищої освіти. Зараз на навчання за рівнем «магістр» за спеціальністю «Атомна енергетика» могли претендувати всі, хто склав іспит, а не лише ті, хто має освітній рівень «бакалавр» за цією спеціальністю. До магістратури вступили 10 осіб, вони будуть навчатися півтора роки.

За результатами вступу для отримання рівня «бакалавр» студентами ОНПУ стали 22 особи: півтора роки навчатимуться 8 осіб, два роки – 2 особи, три роки здобуватимуть освіту 12 осіб.

«Між ДП «НАЕК «Енергоатом», Запорізькою АЕС та Одеським національним політехнічним університетом діє договір про співпрацю. Саме в рамках цього договору йде підготовка фахівців за освітніми рівнями «бакалавр» та «магістр» і щорічно проходить вступна кампанія. Персонал станції оновлюється, тому спеціальність «Атомна енергетика» користується попитом», – розповіла інженер навчально-тренувального центру ВП ЗАЕС Олена Шепель.

Оставить комментарий

avatar
250