Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Підсумки роботи Запорізької АЕС за липень 2019 року

Джерело: Запорізька АЕС

Підсумки роботи Запорізької АЕС за липень 2019 року
7 Сер 2019 11:17 | Новини Нікополя

Техніко-економічні показники

Виробіток електроенергії Запорізькою АЕС за липень 2019 року склав 2 781 млн кВтг. Відпуск з шин – 2 614 млн кВтг. Витрати на власні потреби – 6,0%. Коефіцієнт використання встановленої потужності – 62,3%.

З початку року Запорізька АЕС виробила 21 221,7 млн кВтг., що складає 43,6% від виробітку атомних станцій і 23,3% від загального виробітку електроенергії в Україні.

Міжнародне співробітництво

З 2 по 4 липня представники Компанії Remtech S.A. (Франція), ТОВ «Вестрон» (Україна) брали участь у проведенні робіт експертної комісії з виявлення причин виходу з ладу обладнання SODAR на промисловому майданчику ВП ЗАЕС.

З 2 по 6 липня фахівці Sempell GmbH (Німеччина) виконували сервісне супроводження ремонту імпульсно-запобіжних пристроїв компенсатора тиску (ІЗП КТ) на енергоблоці №5.

5 липня представники «Ради студентів технічних вузів Європи» відвідали об’єкти ВП «Запорізька АЕС» з ознайомчою метою.

З 14 по 19 липня представники фірми SKODA JS a.s. (Чеська республіка) виконували роботи з шеф-монтажу «Системи запобігання раннього байпасування гермооболонки у разі потрапляння розплавлених мас активної зони з шахти реактора в канали поза гермооб’єму» на енергоблоці №5.

З 15 по 19 липня представник Компанія WSC Inc. (США) брав участь у проведенні наради щодо модернізації повномасштабного тренажера блока №1 ВП «Запорізька АЕС».

З 15 по 17 липня представник фірми NUVIA a.s. (Чеська республіка) проводив заміну пошкодженої судини Дьюара.

З 18 липня по 2 серпня представники компанії Weir Power & Industry France (Sebim) (Франція), ПП «Інкла-КИЇВ (україна) виконували сервісний супровід капітального ремонту імпульсно-запобіжних пристроїв парогенератора (ІЗП ПГ) на енергоблоці №5 ВП ЗАЕС.

Оставить комментарий

avatar
250