Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В Нікополі провели акцію «НІ – торгівлі людьми!»

В Нікополі провели акцію «НІ – торгівлі людьми!»
31 Лип 2019 15:40 | Новини Нікополя

Багато людей знають про проблему торгівлі людьми, але мало хто усвідомлює її масштаби, а тим більше може припустити, що це станеться саме з ним.

У сучасному світі торгівля людьми є одним з найбільш брутальних та масових порушень прав і свобод людини. Торгівля людьми – третій за прибутковістю після торгівлі зброєю та наркотиками вид злочинної діяльності. Для того, щоб підвищити рівень поінформованості та усвідомлення жителями міста гостроти проблеми «білого рабства», обговорити причини, форми та ознаки цього явища, показати небезпечні наслідки та шляхи потрапляння в ситуацію торгівлі людьми, познайомити з національними і міжнародними документами щодо попередження торгівлі людьми, управлінням гуманітарної політики, Нікопольським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Нікопольським місцевим центром надання безоплатної вторинної правової допомоги була проведена акція: «НІ – торгівлі людьми!».

Торгівля людьми – це сучасна форма рабства. Жертви торговців «живим товаром» позбавлені своїх основних прав і свобод – таких як право на свободу, на повагу до людської гідності. Загальна декларація прав людини проголошує: «Ніхто не повинен бути в рабстві, або у підневільному стані; рабство і работоргівля забороняються в усіх видах».

Оставить комментарий

avatar
250