Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Погода в Нікополі та районі на 27 і 28 липня

Погода в Нікополі та районі на 27 і 28 липня
26 Лип 2019 15:15 | Новини Нікополя

Всім відома фраза «Главней всего – погода в доме». І справді, погода може впливати не тільки на здоров᾿я людини, її самопочуття і настрій. Погода ще й може стати на заваді нашим планам. Особливо коли це стосується довгоочікуваних вихідних. Тож, при плануванні відпочинку, не зайвим буде дізнатись про погоду на вихідні в Нікополі та районі.

Тож… На суботу, 27 липня, українські синоптики прогнозують не дуже сонячну, та все ж таки спекотну погоду. Денний температурний мінімум становитиме +17 градусів а максимум + 29 градусів за Цельсієм.
До речі у цей час листя на деревах починає набувати осіннього забарвлення. У минулі часи наші пращури помітили, якщо день 27 липня спекотний, сухий, то зима буде морозною і малосніжною.

У неділю, 28 липня, в Нікополі та районі протягом усього дня протримається ясна і спекотна погода. Температурний режим, протягом дня, коливатиметься від +20 до + 30 градусів за Цельсієм.
До речі, зафіксована максимальна температура у цей день у Нікополі досягла позначки +39,6 градусів рівно 20 років тому, у 1999 році. А мінімальна – + 11 градусів тепла у 1996 році.

Радіо «Ностальжі 102.4» бажає Вам, незважаючи на погоду, вдало і з користю провести вихідні! І, звичайно ж, зарядитись позитивом на увесь наступний тиждень!

Автор: Александра Смирнова

Оставить комментарий

avatar
250