Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Працівники бухгалтерії ЗАЕС успішно пройшли навчання та сертифікацію за програмою Інституту Сертифікованих Фінансових Менеджерів

Працівники бухгалтерії ЗАЕС успішно пройшли навчання та сертифікацію за програмою Інституту Сертифікованих Фінансових Менеджерів
18 Лип 2019 15:28 | Новини Нікополя

В Одесі на базі Одеського національного політехнічного університету відбулися двотижневі курси у вигляді тренінгів з питань практичного застосування Міжнародних стандартів бухгалтерського обліку та Міжнародних стандартів фінансової звітності для двох груп працівників бухгалтерії ДП «НАЕК «Енергоатом», в т.ч. 21 працівник бухгалтерій відокремлених підрозділів Компанії. Наприкінці був складений іспит за програмою Інституту Сертифікованих Фінансових Менеджерів ІСFM (Великобританія).

Прохідний бал для отримання диплому складав 65 балів. За результатами екзамену учасники при максимальній кількості 100 балів набрали середній бал – 93.

Можливість отримання Міжнародних Дипломів є свідоцтвом високого рівня професійних знань працівників Компанії, підтверджених Міжнародним дипломом.

Інститут Сертифікованих Фінансових Менеджерів зареєстрований в Англії та є організацією, яка проводить кваліфіковане навчання на рівнях 5-9 Національної системи кваліфікацій Великобританії. Програма заснована на Міжнародних стандартах бухгалтерського обліку (IAS) та Міжнародних стандартах фінансової звітності (IFRS). Включає навчання в області внутрішнього аудиту, фінансів, стратегічного та управлінського менеджменту, управління персоналом, оподаткування та правових аспектів.

Оставить комментарий

avatar
250