Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Молодіжні профспілкові лідери Нікопольського заводу феросплавів відвідали Запорізьку АЕС

Молодіжні профспілкові лідери Нікопольського заводу феросплавів відвідали Запорізьку АЕС
16 Лип 2019 09:41 | Новини Нікополя

З метою обміну досвідом між профспілковими об’єднаннями та підприємствами різних галузей промисловості молодь Нікопольського заводу феросплавів відвідала найбільшу атомну електростанцію Європи та ознайомилась з діяльністю Організації молоді Запорізької АЕС.

Знайомство гостей з Запорізькою АЕС почалося з лекції в інформаційному центрі, де вони отримали уявлення про основне обладнання енергоблоку, процес виробництва електричної енергії на ЗАЕС, систему безпеки, роль станції в енергосистемі країни та інше.

Далі група побувала в турбінному відділенні енергоблока №6, відвідала пристанційне сухе сховище відпрацьованого ядерного палива, повномасштабний тренажер та тренажерний комплекс з підготовки ремонтного персоналу навчально-тренувального центру ЗАЕС.

Продовжився візит нікопольчан на Запорізьку АЕС спілкуванням з представниками Організації молоді станції. Молоді атомники розповіли гостям про проекти, ініційовані молодіжною організацією ЗАЕС, які успішно працюють. Це конкурси наукових доповідей, заходи зі спортивної та культурно-масової роботи, з благоустрою міста, профорієнтаційна робота з учнями шкіл міста та району.

Гості подякували співробітникам станції за організовану екскурсію, за надану можливість ознайомитися з роботою сучасного енергопідприємства, а також побачити своїми очима високотехнологічне обладнання найбільшого виробника екологічно чистої енергії в Україні.

Оставить комментарий

avatar
250