Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В Нікополі відбувся фестиваль «Майстерня міста»

В Нікополі відбувся фестиваль «Майстерня міста»
11 Лип 2019 12:20 | Новини Нікополя

В старій частині Нікополя, а саме в сквері «Визволення», пройшов триденний фестиваль про сучасне місто і його суспільство «Майстерня міста». Такий масштабний захід організували за підтримки німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ разом з Нікопольською міською владою в партнерстві з Благодійним фондом «Нікополь туристичний», національною організацією скаутів України «Пласт» та громадськими організаціями.

Освітні програми, безліч цікавих локацій з майстер-класів, фотозони, експозиції, виставки, безкоштовні екскурсії таквести, кінопокази під відкритим небом – все це в продовж трьох днів чекало на нікопольців та гостей нашого міста.Тут можна було не тільки отримувати корисну інформацію, а й приймати участь в дискусіях, висловлювати свою точку зору.

– Це дуже гарна подія для того, щоб почати спілкуватись одне з одним на важливі для міста теми, – сказала під час урочистого відкриття «Майстерні міста» експерт німецького товаристваміжнародного співробітництва GIZ, урбаніст та архітекторІрісГляйхманн. – Також хочу подякувати міській адміністрації за підтримку, за надану можливість організувати цей проект.

Оставить комментарий

avatar
250