Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Брюль аплодує марганчанам!

Брюль аплодує марганчанам!
14 Тра 2024 19:47 | Новини Марганцю
Наша Марганецька земля завжди була щедра на талановитих людей. Це передається з покоління в покоління, від пращурів до нащадків. Незважаючи на війну, життя триває! Чудова українська пісня та захоплюючий національний танок – сильніші за ворожі атаки! Саме це, вже вкотре доводять два чудові колективи з нашого міста – народний художній колектив хореографічний ансамбль ” Браво” та вокальна група “Камертон” (керівник В.В.Зайченко), які вирушили до Німеччини. Наші талановиті діти підкорили серця мешканців Німеччини, виступаючи у різних її містах.
– А для українців , які перебувають зараз там, зустріч з нашою творчістю було наче ковтком рідного повітря , – поділилася спогадами керівник хореографічного ансамблю “Браво” Тетяна Бєліч.
Особлива атмосфера панувала під час виступів наших талановитих дітей. Летіла над Німеччиною українська пісня, пісня незламності та сили духу! Яскраво запалював настрій всіх присутніх наш національний танок, який вмістив в собі історію і день завтрашній…
Безумовно, це не остання подорож Марганецької обдарованої молоді до наших німецьких друзів, які гостинно зустрічали українських виконавців. Адже вже невдовзі Марганець і місто Брюль планують стати містами-побратимами. Дякуємо їм за дружбу та підтримку!

Оставить комментарий

avatar
250