Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Український Голлівуд.

Український Голлівуд.
17 Чер 2019 07:54

Ми продовжуємо нашу рубрику публікацій під назвою «Український Голлівуд» . Сьогоднішня наша стаття присвячена  Надії  Ручка .

Надя Ручка – популярна співачка, яка прикрасила своїм вокалом репертуар відомої групи «Блестящие», а своєю зовнішністю – не одну обкладинку глянцевих журналів. Однак мало хто знає, що творча біографія красуні не обмежується музикою: Надя також є письменником і актрисою. Надія народилася 16 квітня 1981 року в місті Нікополі, що в Дніпропетровській області. Батьки дівчинки працювали в металургійній промисловості, дідусь був начальником цеху на заводі.

Тяга до творчості прокинулася в дівчинці досить рано: ще в садку Надя Ручка брала участь в концертах, танцювала, із задоволенням ходила в балетну студію. Коли Наді було дев’ять, батькам дівчинки запропонували відправити дитину до Москви, в інтернат для обдарованих дітей, які захоплюються балетом.

Однак ті не погодилися, і Надя залишилася в Нікополі. Коли Надя вчилася в старших класах, відбулося відразу дві події, що вплинули на подальшу долю дівчини. По-перше, Олександр Сєров, який побував на гастролях в Нікополі, зауважив юне обдарування і запропонував Наді Ручці допомогу в разі, якщо дівчина вирішить спробувати підкорити Москву.

Надя Ручка і Олександр Серов.В 2001 році дівчину запросили в групу «Party». Так почалася музична кар’єра Наді Ручки. Крім виступів, дівчина знаходила час і для вдосконалення вокалу: Надія брала уроки у одного з викладачів легендарної Гнесінки.

Перший успіх, грошей як і раніше не вистачало, і Надя Ручка постійно підробляла в декількох місцях. Дівчині довелося попрацювати і промоутером, і адміністратором в казино, і моделлю.

Досвід роботи з музичним колективом була не марною – в 2004 році Надя Ручка приєдналася до дівочої групи «Блестящие». Тут-то дівчину і чекала справжня слава: пісні «Блестящих» наспівувала вся країна, імена солісток були відомі навіть тим, хто не був меломаном, а фото Наді Ручки і колег по колективу прикрашали численні журнали.

Разом з Юлією Ковальчук, Ганною Семенович і Ксенією Новікової Надія записує два альбоми. У 2005 році виходять «Східні казки», а через три роки, в 2008-му, з’являється платівка під назвою «Однокласники». Успіх альбомів перевершив навіть найсміливіші очікування і Наді Ручки, і продюсерів групи. Через рік шанувальники знову побачили Надю Ручку на екрані. На цей раз дівчина взяла участь в гучному теле-шоу «Танці з зірками». Пару красуні-співачці склав неповторний танцюрист Ельдар Сайфутдінов.

Тут-то і позначилися заняття балетом – Надя виступала бездоганно. Особисте життя Наді Ручки цікавить журналістів і шанувальників красуні нітрохи не менше, ніж творчі досягнення. Одним з перших гучних романів співачки стали відносини зі співаком, учасником групи «Динаміт» Іллею Зудіної.

Пара провела разом чотири роки, а потім, на жаль шанувальників, распалась.По власними словами Наді Ручки, чоловік і діти для неї завжди були бажаною мрією. І ось в 2016 році мрія стала реальністю – черговий коханий співачки, Денис Боярко, зробив Надії пропозицію. Варто відзначити, що обранець Наді Ручки далекий від світу шоу-бізнесу: чоловік працює в нафтовій компанії.

 

Ще багато цікавого ми розповімо Вам в рубриці «Український Голлівуд»  на нашому порталі.  Слідкуйте за оновленнями.

Редакція Порталу.

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250