Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Український Голлівуд

Український Голлівуд
16 Чер 2019 07:48

Ми продовжуємо нашу рубрику публікацій під назвою «Український Голлівуд» . Сьогоднішня наша стаття присвячена Євгену Дятлову.

Сьогодні у російського актора Євгена Дятлова величезна армія шанувальників.

Фільмографія артиста – це десятки назв художніх фільмів і серіалів. Ще стільки ж дятлів додав як актор дубляжу. А коли Євген заспівав дивно багатим оксамитовим баритоном російські романси, кількість шанувальників таланту помножилося в рази. Євген Валерійович Дятлов народився в Хабаровську ранньою весною 1963 року. Коли синові виповнилося 5 років, його батько трагічно загинув-потонув під час переправи через річку Нерчу.  Під опікою вдови залишилися 5-річний Женя і крихітний Володя. Любов Сергіївна, щоб полегшити непосильну ношу, перебралася ближче до родичів в Україну.

Сім’я оселилася в промисловому Нікополі, де Євген Дятлов і пішов в школу. В тому ж навчальному закладі працювала і мама – вчителька хімії та біології. З раннього дитинства хлопчик демонстрував непогані музичні здібності, тому, крім загальноосвітньої, відвідував музичну школу, де вчився грати на скрипці. В обов’язки Євгена входив нагляд за молодшим братом Володимиром, так як мама постійно пропадала в школі. Після закінчення школи Євген Дятлов стає студентом філологічного факультету в Харківському університеті, але навчання довелося перервати, так як через рік його призвали в армію. Під час служби хлопець брав участь у художній самодіяльності і був «людиною-оркестром».

Відслуживши належний строк, Євген Дятлов вирішив не повертатися в інститут і пішов працювати на завод. Так як молодий робітник часто співав у верстата, причому робив це добре, начальство відзначило його і порекомендувало спробувати сили в театральному вузі. Тоді юнак вперше задумався про творчість всерйоз.

Кінематографічна біографія Євгена Дятлова стартувала з невеликої ролі в багатосерійній мелодрамі» поживемо – побачимо ” в 1996 році. І тільки на початку 2000-х його роботи в кіно стають більшими. В цей час артист з’являється в картинах «Лінії долі» і «Втратили сонце». У художній стрічці «Єсенін» Євген Дятлов зіграв Володимира Маяковського. Починаючи з 2004-го Євген Дятлов протягом 7 років грає капітана Димова в кримінальному серіалі «Вулиці розбиті ліхтарів. Менти-6». За ці роки артист стає впізнаваним і популярним.Головну роль у фільмі «Чкалов» Євген, за особистою оцінкою, сприйняв як подарунок долі.

Проект, що розповідає про справжніх чоловіків, чий приклад завжди перед очима, актор присвятив батькові, дідові і дядькам. Популярності в скарбничку артиста додали телепроекти, в тому числі музичні. Участь дятла в шоу “Дві зірки” допомогла повною мірою розкритися другому таланту Євгена – Співочому. Пара Євген Дятлов і Діана Арбеніна на сцені телешоу зайняла 2-е місце. Восени 2016 року актор потрапив в суперсезон проекту перевтілень «Точнісінько».

У серіалі «Тобол», чия прем’єра очікується в 2019 році, Євген Дятлов грає першого сибірського губернатора, князя Гагаріна. В епізоді фільму знялася і дочка Василиса. Батько не бажає дівчинці акторську долю, але так як творча жилка передалася у спадок, записав її в гурток журналістики.

 

Ще багато цікавого ми розповімо Вам в рубриці «Український Голлівуд»  на нашому порталі.  Слідкуйте за оновленнями.

Редакція Порталу.

 

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250