Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Хочеш уникнути серйозних захворювань? Тоді читай статтю !

Хочеш уникнути серйозних захворювань? Тоді читай статтю !
1 Чер 2019 07:58

Рубрика  «Поради лікаря»  і сьогодні ми Вам розповімо , про шлунок та сучасні методи його обстеження.

Шлунок не тільки перетравлює їжу, яку ми їмо, але і впливає на наш настрій, самопочуття і відчуття щастя. Ти хочеш дізнатися, як подбати про свій щлунок і уникнути серйозних захворювань? Мова йде не тільки про естетичну сторону питання, плоский живіт також важливий для здоров’я. Якщо ти будеш піклуватися про здоров’я свого шлунка, ти будеш почувати себе набагато краще.

Якщо твій шлунок, навпаки, погано працює, ти починаєш відчувати втому і занепад сил, твоя шкіра стає блідою і набуває сіруватий відтінок, ти починаєш страждати від зайвої ваги. З-за цього твоєму організму стає складніше позбутися від токсинів, і вони накопичуються в крові.

У гастроентерологічній практиці виділяється велика кількість різних захворювань шлунка. Деякі з них можуть бути небезпечними і приводити до розвитку ускладнень. Саме тому так важливо проводити інструментальне і лабораторне обстеження шлунка, призначені фахівцем. Вони дозволять своєчасно виявити захворювання, з максимальною достовірністю уточнити його стадію і призначити ефективне лікування.

Коли слід пройти обстеження шлунка!

При виявленні будь-яких відхилень у роботі шлунково-кишкового тракту необхідно звернутися до гастроентеролога. Саме цей фахівець може рекомендувати пройти обстеження шлунка як для встановлення або уточнення діагнозу, так і в профілактичних цілях. Зазвичай воно призначається за наявності у пацієнта таких симптомів:

– больові відчуття за грудиною або в епігастральній ділянці; посилене газоутворення; кровотеча з товстої кишки; болю, почуття розпирання або тяжкості, що з’являються в шлунку після прийому їжі; часта печія; блювота, в якій є домішки крові;

– відрижка, що має кислий присмак; часта нудота або блювота їжею, спожитої напередодні; порушення травної функції або акту ковтання; відчуття стороннього тіла в стравоході; зміни апетиту (коли бажання поїсти знижується або відсутня протягом тривалого часу, а також у випадках, коли людину постійно мучить почуття голоду).

Сьогодні, гастроскопія і колоноскопія є одними з найбільш часто проводяться методів діагностики шлунково-кишкового тракту.

Пухлини кишечника і шлунка зустрічаються досить часто. І саме ендоскопічні методи діагностики здатні виявити їх на ранній стадії і, як наслідок, підвищити ефективність лікування.

У медичному центрі « Імпульс» проводяться діагностичні ендоскопічні дослідження верхніх і нижніх відділів шлунково-кишкового тракту, такі як гастроскопія (езофагогастродуоденоскопія), ректороманоскопія, колоноскопія. Дослідження виконуються на сучасному ендоскопічному обладнанні.

Гастроскопия і колоноскопія в МЦ « Імпульс» виконується за сучасними стандартами,за бажанням пацієнта  з використанням короткочасної анестезії, яка дозволяє виключити біль і відчуття дискомфорту під час дослідження.

Робимо висновок: Хвороби шлунка та органів травлення досить поширене явище. Кожна людина хоч раз у житті стикалася з симптомами, які супроводжують ці захворювання. Своєчасне обстеження шлунку допоможе уникнути серйозних захворювань

Далі буде ще багато цікавої та корисної інформації в рубриці «Поради лікаря».

На все добре, не хворійте та будьте щасливі !

Публикация создана Редакцией Никопольского Информационного Портала для  «Радио Ностальжи 102,4 FM»

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250