Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Це може вас врятувати! Збережи своє здоров’я !

Це може вас врятувати! Збережи своє здоров’я !
31 Тра 2019 09:04

Рубрика  «Поради лікаря»  і сьогодні ми Вам розповімо ,що таке профогляд і для чого він потрібен?

Метою будь-якого медичного огляду працівника є визначення стану його здоров’я, зокрема, можливості виконання ним певних трудових обов’язків, своєчасного виявлення гострих чи хронічних професійних захворювань, встановлення у разі необхідності медичних протипоказань щодо здійснення окремих видів робіт, а також попередження виникненню та розповсюдженню інфекційних хвороб.

Медична допомога – одна з найважливіших складових соціального пакета співробітників. Це не тільки прояв турботи і стимулювання співробітників, але і значна економічна вигода. Якісне медичне обслуговування знижує рівень захворюваності серед співробітників, створює сприятливий соціально-психологічний клімат в колективі та, відповідно, підвищує працездатність і продуктивність.Працюючі люди – люди зайняті, їм ніколи витрачати час на лікарні. Ні для кого не секрет, що в багатьох медичних установах існує гостра нестача фахівців, звідси нескінченне очікування, черги, втрати часу, небажання йти в поліклініку. Зайняті люди відвідування поліклініки, як правило, відкладають «в довгий ящик», отримуючи при цьому запущені і хронічні «болячки».

Тому дуже важливо, що існують медичні центри, які мають відповідні акредитаційні категорії та ліцензію на здійснення медичної практики.

Одним  з таких медичних центрів у місті Нікополь є МЦ”Імпульс”

Фахівці  МЦ Імпульс проведуть повний комплексний медогляд, мають прекрасні діагностичні можливості, що дозволяють організувати всі види медичних оглядів за найкоротший проміжок часу, тоді, коли зручно Вашим співробітникам. Ваші працівники зовсім не зобов’язані залишати своє робоче місце на цілий день. Погодивши найбільш зручне для Вас час, наші фахівці самі підлаштуються під Ваш робочий графік.

Плідна співпраця з підприємсвтами має ряд переваг.

Ми врахуємо всі особливості виробничих умов Вашого підприємства. Ваші працівники отримають індивідуальні висновки, які містять рекомендації з профілактики та лікування виявлених відхилень. Перелік послуг, що надаються за договором, визначається відповідно до потреб Вашого колективу. За Вашим бажанням можливе проведення розширених медичних оглядів шляхом включення лікарів вузької спеціалізації і здійснення будь-яких діагностичних заходів-що дозволяє ефективно впливати на зниження захворюваності.

Медичні огляди, які наш Центр проводить виключно на професійному рівні, з використанням сучасного обладнання дозволять Вам подбати про здоров’я Вашого колективу.

МЦ Імпульс надає послуги медоглядів не лише для співробітників заводів та підприємств, а успішно проводить дитячі профогляди.  Погодьтесь, що перевірити  здоровя дитини вкрай важливо, особливо перед початком школи або відвідуванням дитсадка.

Перед походом в дитячий садок або школу дитини обов’язково повинні оглянути кілька фахівців. На підставі їх висновків педіатр випише довідку про те, чи придатний дитина для походу в дошкільний заклад або не придатний. Існує певний список лікарів, яких потрібно пройти в обов’язковому порядку. . Рішення про те, які саме лікарі повинні увійти в цей список, приймається на підставі загальних положень, а також з урахуванням віку дитини, його статевої приналежності, захворювань, перенесених малюком раніше. Дитина повинна буде здати аналізи калу, сечі і крові.Після того, як дитина пройде обстеження у всіх лікарів, батькам необхідно показати його педіатра і принести на прийом карту з відмітками про проходження лікарів. На підставі відміток в карті і особистого огляду педіатр робить висновок про те, чи придатний дитина до відвідування садка і школи чи ні.

Перевагою нашого медичного центру є те, що всіх фахівців Ви можете пройти в одному місці, витративши на отримання довідки мінімум часу.

 У МЦ Імпульс є все необхідне для проведення профоглядів для організацій і приватних осіб, можливе оформлення санітарної книжки або її продовження.Особова медична книжка або ж санітарна книжка – це документ, який є свідченням стану здоров’я працівника, який пов’язаний з діяльністю в обслуговуванні населення, а також іншими видами робіт, що потребують періодичних медичних оглядів.На сьогоднішній день санітарна (медична) книжка в г. Нікополі, а також в інших містах України видається всім працюючим в порядку, який передбачений законодавством.

Робимо висновок: Своєчасний та професійний  огляд людини допоможе зберегти своє здоров’я.

Далі буде ще багато цікавої та корисної інформації в рубриці «Поради лікаря».

На все добре, не хворійте та будьте щасливі !

Публикация создана Редакцией Никопольского Информационного Портала для  «Радио Ностальжи 102,4 FM»

Поділитись матеріалом


Оставить комментарий

avatar
250